Mezotelyoma ve Medikal Jeoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi
Etkinlikler
  • Üniversitemizin kuruluşunun 55. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen çevrimiçi toplantı, 29 Nisan 2022 tarihinde saat 12:30-13:30’da gerçekleştirilecektir. (Toplantı Linki İçin Tıklayınız)

• Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği Ankara Şubesi, Plevra Çalışma Grubu ve Hacettepe Üniversitesi Mezotelyoma ve Medikal Jeoloji UAM ortak toplantısı "Patogenezden Tedaviye Mezotelyoma" 9 Aralık 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirilmiştir.

• Türk Toraks Derneği Ankara Şubesi ve Hacettepe Üniversitesi Mezotelyoma ve Medikal Jeoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin ortak toplantısı, “Türkiye'de Çevresel Asbest Temas Sorunu ve Tıbbi Mineralojik Analiz”, 11 Aralık 2018 tarihinde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi R Salonunda gerçekleştirilmiştir.

• Uluslararası Katılımlı Mezotelyoma ve Tıbbi Jeoloji Sempozyumu, 12-14 Kasım 2015, Ankara

Sempozyum programı için tıklayınız

Sempozyum sonuç bildirgesi için tıklayınız